09/11/2013

Væksthus Hovedstaden og  Erhvervs- og Vækstministeriet har udvalgt Brdr. Jørgensen Instruments A/S som én ud af kun 20 virksomheder i hovedstadsregionen som en af “De Hemmelige Helte”

Om De Hemmelige Helte

Den 21. november 2013 er der mulighed for at få et sjældent kig ind bag kulisserne hos mere end 20 internationale vækstvirksomheder, når erhvervslivets hemmelige helte inviterer indenfor og fortæller historien om deres vækstsucces.

Dansk erhvervsliv består primært af små og mellemstore virksomheder, og det er i høj grad dem, der holder hjulene i gang i Danmark. Tit et det ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men mange af de knap så store firmaer er internationale vækstsucceser.

Deres betydning taget i betragtning synes vi, at de lever en alt for stille tilværelse – de er erhvervslivets hemmelige helte og vi mener, at de fortjener en fejring.

Vi fejrer de hemmelige helte Derfor fejrer vi De Hemmelige Helte den 21. november 2013 ved at mere end 20 vækstvirksomheder i hovedstadsregionen inviterer til et sjældent kig ind bag kulisserne. De fortæller deres historie om at udvikle en international vækstsucces, og der er rig mulighed for at lade sig smitte af passionen, kreativiteten og energien hos erhvervslivets virkelige helte.

Fakta om De Hemmelige Helte:

Den 21. november er der mulighed for at komme bag kulisserne hos mere end 20 vækstvirksomheder i hovedstadsregionen.

De Hemmelige Helte er en fejring af vækstvirksomhederne og vækstkulturen.

Væksthus Hovedstadsregionen arrangerer De Hemmelige Helte, og de 29 kommuner i regionen er lokale medarrangører.

De Hemmelige Helte er en del af den landsdækkende og verdensomspændende kampagne for iværksættere og virksomheder i uge 47, som løber af stablen for sjette år i træk.

I Danmark står Erhvervs- og Vækstministeriet sammen med 35 offentlige og private organisationer bag kampagnen Danmarks Vækst & Iværksætteruge.

Kampagnen er en del af Global Entrepreneurship Week med 40.000 events i 115 lande. Læs mere på www.uge47.dk