05/10/2022

Vaisala keeps data centers cool

TMI110 temperaturtransmitteren fra Vaisala er seneste skud på stammen i det brede program af løsninger målrettet datacentre, der kvalitets- og ydelsesmæssigt er absolut ledende på markedet. Med tilføjelsen af TMI110 kan kunderne få løst alle deres vigtigste måleopgaver fra en leverandør. Vaisala levere sensorer til måling af lufttemperatur, differenstryk, luftfugtighed, meteorologiske målinger og nu også nedsænkbare temperatursensor til måling i kølesystemet.

Ideelt valg til måling i krævende miljøer med stort energiforbrug
Effektiv køling i datacentre er afgørende for at holde temperatur og luftfugtighed på et optimalt niveau, og derigennem sikre en stabil serverdrift. TMI110 har en nøjagtighed på ±0,1 °C. Dette er vigtigt idet selv mindre variationer i køletemperaturen kan have stor indflydelse på driftsomkostningerne og miljøpåvirkningen. Derudover tilbyder transmitteren hurtig responstid og leveres med sporbart kalibreringscertifikat.

Måling via termolomme i væsker
Føleren installeres i en termolomme når der skal måles i væske. Transmitteren er optimeret til brug i bygningsautomation og HVAC proces kontrol