Om os

 

“Det skal være nemt at handle med os”

Brdr. Jørgensen Instruments A/S tilbyder et bredt  program af elektronisk instrumentering og løsninger, primært til industri, fødevare, farmaceut industrien, energiforsyning, off-shore, lufthavne, meteorologiske institutter og forskning.

Fokus er på udvalgte kerneområder, hvor vort mål er at være blandt de absolut bedste. Vi stræber mod at skabe værdi for vore kunder og samarbejdspartnere, ved at yde høj service og kompetent rådgivning. Vor hensigt er at agere, til enhver tid, som en troværdig og professionel partner. Alle medarbejdere gør hver dag deres absolut bedste for at det skal være nemt at handle med os – vores primære målsætning!

1. september 2023 kunne vi fejre firmaets 100 års jubilæum.  På trods af de 100 år på bagen er Brdr. Jørgensen Instruments A/S i høj grad en virksomhed, der er præget af nye idéer og tanker for videreudvikling ekspansion.

Brdr. Jørgensen Instruments A/S er i dag ejet og ledet af Henrik Jørgensen der er 3. generation. Selskabet er velkonsolideret og 100% selvfinansierende.