28/04/2024

Brdr. Jørgensen Instruments A/S nu kan tilbyde ISO 17025 akkrediteret kalibrering på TSI Flow Meter og Flowanalysatorer.
I takt med at efterspørgslen efter ISO 17025 akkrediterede kalibreringer på TSI Flow Meter og Flowanalysatorer har været stigende, er det os en glæde at meddele,at TSI nu er certificeret og har implementeret mulighed for at tilbyde ISO 17025 akkrediterede kalibreringer inklusive justeringer i deres services.
Denne akkreditering er et vidnesbyrd om TSI’s forpligtelse til at levere præcise målinger og kalibrering til vores kunder.
Dette inkluderer akkrediterede kalibreringsservicemuligheder for eksisterende flowinstrumenter og nye instrumentmodeller, der leveres med en akkrediteret kalibrering.
Der kan nu spare tid og penge ved at få en akkrediteret kalibrering direkte fra producenten uden at skulle have et ekstra akkrediteret certifikat fra et 3. parts laboratorium.

Merværdi

TSI er som de eneste i stand til at give vores danske kunder merværdi i form af justering ved kalibrering, så afdrift i instrumenterne justeres tilbage til ”factory settings”.
Du kan derfor stole på måledata i 12 måneder frem, fra sidste kalibreringsdato, både på displayet og i loggen.
Kun TSI har justeringssoftwaren til justering af afdriften!
TSI service indeholder ikke kun kalibreringer og justeringer, det indeholder også reparationer med kalibreringer og justeringer.
Dine reparationer kan ligeledes tilbydes med efterfølgende ISO 17025 Akkrediteret kalibrering og justering, så du overholder ISO Akkrediteringen på kalibreringen,
selvom dit instrument sendes til reparation.