20/03/2024

Indigo510 transmitteren fra Vaisala er seneste skud på stammen i den modulært opbyggende Indigo produktfamilie -Vaisala’s top-of the-line. Indigo510 er kompatibel med det brede program af Indigo/HMP prober, der kvalitets- og ydelsesmæssigt er absolut ledende på markedet.

Ideelt valg til måling i krævende miljøer
Indigo510 er opbygget på samme modulære platform og har samme robuste metalindkapsling som topmodellen Indigo520 med IP 66 og NEMA4 kapsling. Dette sikrer høj nøjagtighed selv i meget skrappe miljøer. Indigo510 er det ideelle valg når der kun er behov for måling med en probe.

Enkel tilslutning af udskiftelige Indigo smartprober
Indigo510 kan nemt tilsluttes det brede program af Indigo-kompatible prober til måling af Fugt, Temperatur, Dugpunkt, Co2, Hydrogen Peroxid & Vand i olie. Alle med høj nøjagtighed og fremragende langtidsstabilitet.

Nem opsætning og brugervenlig touchscreen
Opsætningen er enkel, det kan gøres via touchscreenen eller med det intuitive Insight software. Der er også mulighed for kalibrering og logning ved hjælp af softwaren. Indigo510 leveres også uden display.

Det sikre valg for industielle kunder med krævende måleopgaver
Vaisala’s unike Indigo platform sikrer kunden stabile og pålidelige målinger, selv i meget skappe miljøer. Indigo familien består af et mudulært univers af udskuftelige smartprober, robuste transmittere og er yderst intuitivt Insight PC software.

Den modulære plug-and-play opbygning giver nem og enkel installation, drift og vedligehold.

Se mere her