18/09/2017


Brdr. Jørgensen Instruments A/S
har hermed fornøjelsen at kunne introducere en nyhed fra Vaisala med produktudvidelse af HM40 serien. HM42 og HM46 til fugt- og temperaturserien, er designet til at spot-checke varierede miljøer og er tilgængelig med fire forskellige prober, HM41, HM42, HM45 og HM46.

Ideel til spot-checke
HM40 er en nem, kompakt og transportabel måler, hvis måling er pålidelig ved en bred række af applikationer. Den er ideel til at spot-checke, generelt til alt hvad der berører struktuel fugtmåling, klimaanlægsystemer samt måling af fugt i industrielle produktionsprocesser og life science applikationer.

Nem og enkelt at bruge
Instrumenterne har et stort, brugervenligt grafisk display og nemme trykknapper. Interfacet er simpelt og intuitivt, herudover tilgængelig på hele 10 sprog. Indstillinger kan let  modificeres efter individuelle behov. I forlængelse af relativ fugtighed og temperatur, udbyder HM40 fem kalkulerede fugtparametre, som alle er tilgængelige i metrik og ikke-metrik enheder. HM40 er forsynet med 2 AA batterier. En anden valgmulighed er en ekstern NiMH oplader med en USB forbindelse sammen med genopladelige NiMG batterier. Hver model kommer med en praktisk bælteclips og case.

Nem rekalibrering
Kalibrering af HM40 er simpel. Måleren eller proben kan sendes til Brdr. Jørgensen Instruments til rekalibrering. Kalibreringen kan som et alternativ, udføres on-site af brugerne med en fugtighedsreference, såsom Vaisalas fugtighedskalibrator HMK15. Indikatoren inkludere én kalibreringspåmindelse, som kan aktiveres af brugeren.

Læs mere her for HM42, og her for HM46