21/08/2016

Brdr. Jørgensen Instruments A/S er stolte af at kunne introducere MMT 310 fra Vaisala på det danske marked – en unik transmitter, som både er hurtig og pådelig til online detektering af fugt i olie.

Præcis måling samt flere udgange
Serien er den seneste generation af Vaisala HUMICAP® sensor, der er udviklet til måling af fugt i flydende hydrocarbon. Sensorens fremragende kemiske tolerance giver præcise og pålidelige målinger over et bredt måleområde. Serien har to analog output samt en RS232 seriel output.

Angiver oliens tilstand
MMT310 måler fugt i olie i form af vandaktivitet (aw) og temperatur (T). Det vigtigste fortrin er, at vandaktivitet direkte angiver oliens tilstand i forhold til frit vand i olien. Vandaktivitet er direkte proportional med oliens mætningspunkt. Målingen er uafhængig af olietype, olietemperatur og oliens alder.

Applikationer til krævende forhold
PPM enheder anvendes traditionelt i transformers applikationer. De indikerer den gennemsnitlige massekoncentration af vand i olie. PPM beregningen for mineralsk oliebaseret transformerolie er valgfri i MMT310 serien. Transmitteren anvendes også i smøring og hydrauliske systemer samt i transformere – men også til online fugtovervågning som en kontrolfunktion,der tillader separatorer og olierenseapparater at starte efter behov.

Installation
MMT318 har to justerebare probelængder. Transmitteren kan bestilles med et bold-ventilsæt, som muliggør indsættelse og fjernelse af fugtprobe til kalibrering uden behov for at tømme oliesystemet. MMT317 har en lille tryktæt probe med en valgfri Swagelog fitting. Et valgfri regnskjold er til rådighed for udendørs installationer.

Læs mere her