04/11/2014

HMT140-Product-ImageBrdr. Jørgensen Instruments A/S er stolte af at repræsentere Vaisala Veriteq på det danske marked – et unikt Pharma og Life-Science miljømonitoreringssystem, der overholder alle krav og regulativer i Pharma og Life-Science industrien.
ViewLinc monitorerer og logger input som temperatur, relativ fugt, CO2, differenstryk, dørkontakter og meget mere.

Realtidsrapporter og 10 års batterilevetid – ingen tab af data
Systemet giver præcise, sikre og brugerdefinerede rapporter i realtime kontinuerlig drift fra dataopsamlingsstederne. Dataloggerne er immune overfor ”nedetid” og strømfejl pga. 10 års batterilevetid, stor hukommelse og uafbrudt dataopsamling.

Nemt at installere
Systemet er designet til ”easy install” og idriftsættelse på eksisterende netværk med en hvilken som helst tilslutningsmetode: LAN, POE eller Wireless.
ViewLinc’s monitoreringsinterface er browserbaseret med tilgang fra smartphones og sitelicenser til ubegrænset adgang af brugere og enheder.

Data – automatisk beskyttet på 3 forskellige måder
Dataloggere gemmer data ved dataopsamlingspunktet, i Hostserveren samt på backupserveren, herved opnås total datasikkerhed.

Kalibrering og certifikater
ViewLinc notificerer via e-mail, når dataloggere skal kalibreres. Alle loggere og instrumenter modtages med NIST Traceable Calibration Certificates. Vaisala Veriteq udfører A2LA/ISO 17025 akkrediteret kalibrering, hvor der er krav til dette.
Vaisala Veriteq multipoint kalibrering sikrer, at alle enheders specifikationer lever op til de højeste standarder for nøjagtighed.

Imødekommer strenge krav og regulativer
ViewLinc beskytter værdifulde produkter og processer, samt hjælper med at imødekomme strenge krav og regulativer. Systemet automatiserer essentielle opgaver i Pharma og Life-Science industrien.

Se mere her