04/03/2022

Brdr. Jørgensen Instruments A/S kan nu tilbyde ISO 17025 Akkrediteret kalibrering på de fleste TSI ventilations instrumenter.

I takt med at efterspørgslen efter ISO 17025 Akkrediterede kalibreringer på TSI ventilationsinstrumenter har været stigende og at det for mange er et krav fra VENT ordningen i Danmark, er det os en glæde at meddele, at TSI nu er certificeret og har implementeret mulighed for, at tilbyde ISO 17025 Akkrediterede kalibreringer inklusive justeringer i deres services.

TSI er som de eneste i stand til at foretage justering ved kalibrering af TSI instrumenter.  Således justeres afdriften i instrumenterne tilbage til ”factory settings”. Man kan derfor i 12 måneder frem efter kalibrering stole på måledata både på displayet, i loggen, samt i TrakPro softwaren, hvis du fører data over i en computer og derfra laver dine rapporter.

Fordelen er at du ikke skal huske at indregne afdrift. Hvis instrumenter og prober kalibreres hos et andet kalibreringshus end TSI, har man behov for manuelt at indregne afdriften fra det eksterne kalibreringscertifikat, før måledata er korrekt.

Kun TSI har justeringssoftwaren til justering af afdriften!

Reparationer hos TSI service kan ligeledes tilbydes med efterfølgende ISO 17025 Akkrediteret kalibrering og justering, så man overholder ISO Akkrediteringen på kalibreringen, selvom instrumentet eller proben sendes til reparation.