19/09/2020

Brdr. Jørgensen Instruments A/S er stolte af at kunne præsentere DMT132, som er et prisvenligt dugpunktsmåleinstrument designet til at kontrollere funktionaliteten ved køletørring.

Direkte måling reducere omkostninger
Direkte dugpunkts måling giver nøjagtige oplysninger om funktionalitetens tørring og er mere pålidelig end den traditionelle metode til måling af køletemperaturen alene. Kendskab til den reelle dugpunkt sikrer en høj kvalitet og giver derudover kunderne mulighed for at optimere tørringskapaciteten. Dette er med til at forhindre investeringer i unødvendig vedligeholdelse og dyre funktionsfejl.

Stor nøjagtighed og langvarig stabilitet
DMT132 giver en optimal måling -30…20°C  i driftsområdet der vedrører køle tørring. Instrumentet er med Vaisala HUMICAP® sensor, som er resistent over for kompressorolie samt flere kemikalier, der således giver en fremragende langtidsstabilitet.

Hurtig installation
Det tager blot et par minutter at installere DMT132, måleren har G1/2” ISO. Vaisalas opsamlingskammerprøve kan også anvendes her. DMT132 er samtidig kompatibel med Vaisalas håndholdt DM70 eller HM70. Brugeren kan udføre eventuelle justeringer med Vaisala HMK15 luftfugtighed kalibrator.

Læs mere her for DMT132.